TRANSPORTURI

Transport rutier de marfuri

Vitafresh.ro

APOGEUS COM SRL, companie privata cu capital integral romanesc, isi canalizeaza eforturile si in directia transporturilor rutiere de marfuri, oferindu-si serviciile catre companii romanesti si straine care activeaza in diverse domenii economice. Pentru aceste companii societatea noastra efectueaza transporturi de marfuri generale, agabaritice, periculoase (ADR) sau perisabile.
Asigurarea unor sevicii de calitate pentru clientii nostri constituie o cerinta continua pentru membrii echipei APOGEUS.
Parc auto: Dispunem de un parc auto de camioane cu capacitati standard intre 1.5t si 22t, echipate cu semiremorci de tip prelate, prelate mega, remorci, jumbo, izoterme, dube frigorifice, cu sau fara ADR, precum si autospeciale agabaritice.
Camioanele au dotari ce ofera conditii foarte bune de siguranta pentru soferi si marfa si sunt operate exclusiv de soferi profesionisti, cu experienta in transportul marfurilor generale, periculoase (ADR) si perisabile, atestati de catre autoritatea romana competenta.
Parcul auto e alcatuit din autocamioane alese dintre cele mai fiabile modele (ca de exemplu Scania Topline, Mercedes Actros 1843, MAN TGA), echipate cu sisteme de ancorare a marfii si de urmarire si directionare GPS.
Asigurari: Autocamioanele noastre au incheiate polite de asigurare a marfii transportate pe teritoriul Romaniei in limita de pana la 30.000 Euro, din momentul preluarii marfii de catre conducatorul auto si pana la predarea marfii catre destinatar, garantand astfel integritatea acesteia, iar la cerere aceste sume se pot suplimenta, oferind posibilitatea efectuarii de transporturi in siguranta la nivelul intregii Europe. Personalul din departamentul expeditii, cu o experienta insemnata in acest domeniu, este permanent la dispozitia clientilor si a colaboratorilor, pentru a preintampina orice probleme si a oferi la timp si precis informatiile necesare unei bune derulari a activitatii.
Acoperire: Acoperim in proportie de 100% orice destinatie interna cu camioanele din dotare, iar in materie de transport international executam curse in statele membre UE, in regim camion complet sau grupaj marfa.
Tarife: Tarifele se stabilesc in functie de ruta, greutate si tipul marfii, acordandu-se reduceri pentru clientii fideli.
Contactati-ne acum cu detaliile transportului dorit de dvs pentru a obtine o cotatie de pret la zi!

    Principiile care ne ghideaza activitatea sunt:


  • Respectul fata de clienti si nevoile lor
  • Efectuarea fara intarziere a transporturilor contractate, conform graficelor de timp prestabilite
  • Adaptarea in permanenta la noile conditii impuse de piata
  • Gasirea celor mai bune solutii de transport pentru clientii nostri