DISTRIBUTIE

Acoperirea la nivel national

Vitafresh.ro

Distributie
Sediu

Vocatia de a potoli setea natiunii


Asigurarea unor servicii de calitate si satisfactia clientilor nostri sunt principalele noastre preocupari, fapt garantat de experienta de peste 10 ani in acest domeniu.
Beneficiile in urma unor colaborari pe termen lung cu clientii nostri sunt mai atractive pentru societatea noastra decat castigurile mari pe termen scurt. De asemenea contribuie la crearea unei perspective mult mai complete asupra clientilor nostri. Intrucat cresterea si pastrarea numarului de clienti sunt elemente critice pentru a avea succes pe termen lung, concentrarea atentiei asupra imbunatatirii relatiilor cu acestia reprezinta o atitudine de bun simt in afaceri.
Factorul de distributie, reprezentand o solutie flexibila, dar puternica de management al afacerilor si relatiilor cu clientii, care ne ajuta sa imbunatatim procesele de vanzari si sa reducem ciclurile de vanzari prin gestionarea informatiilor dezorganizate, corectarea ineficientelor si automatizarea sarcinilor administrative, ne putem concentra atentia asupra construirii relatiilor cu clientii.
Deoarece urmareste sa devina o societate interactiva, APOGEUS COM SRL asigura o relatie directa cu clientii sai, atat prin calitate si siguranta a produselor distribuite sub marca proprie - Vitafresh, Alema, Doraqua - cat si prin organizarea de diverse concursuri.
Totodata detinem un parc auto propriu cu autovehicule de diverse tonaje (Mercedes, Scania, Iveco, Man,) care asigura transportul si distributia produselor pe intreg teritoriul tarii.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.