BINE ATI VENIT !

Va invitam sa ne cunoasteti mai bine

Vitafresh.ro

    APOGEUS COM SRL, companie privata cu capital integral romanesc, isi axeaza activitatea pe doua directii majore:
  • transport rutier de marfuri generale
  • productie si distributie de bauturi racoritoare nealcoolice

Transport de marfuri generale

APOGEUS efectueaza transport rutier de marfuri, oferindu-si serviciile catre companii romanesti si straine care activeaza in diverse domenii economice.
Pentru aceste companii societatea noastra efectueaza transporturi de marfuri generale, agabaritice, periculoase (ADR) sau perisabile.
Asigurarea unor sevicii de calitate pentru clientii nostri constituie o cerinta continua pentru membrii echipei noastre.
Dispunem de un parc auto de camioane cu capacitati standard intre 1.5t si 22t, echipate cu semiremorci de tip prelate, prelate mega, remorci, jumbo, izoterme, dube frigorifice, cu sau fara ADR, precum si autospeciale agabaritice. Aflati mai mult...

Productie si distributie de bauturi racoritoare

Venind in intampinarea dorintei publicului de a bea un produs bun atunci cand setea devine coplesitoare, am creat in mod special bauturile racoritoare APOGEUS.
Producem bauturi racoritoare carbogazoase cu 1% suc de fructe, sub marcile inregistrate proprii Vitafresh si Alema, precum si apa plata Doraqua, intr-o gama larga de sortimente din care puteti alege cu siguranta ceva pe gustul fiecaruia dintre voi.
Cele mai proaspete arome si secretul de a face cel mai bun produs sunt ingredientele noastre.

Intrati si alegeti-va aroma favorita !

Totodata asiguram cu mijloace logistice proprii transportul si distributia produselor APOGEUS pe intreg teritoriul tarii, intr-un efort sustinut de a va aduce aproape bauturile racoritoare pe care le apreciati si le doriti. Aflati mai mult...